IK DENK GRAAG MET JE MEE

Een pessimist ziet in elke kans de moeilijkheden. Een optimist ziet in elke moeilijkheid de kansen.”

-Winston Churchill

VA | Astrid Renses

Biedt virtuele ondersteuning voor zzp’ers, mkb-ondernemers en bedrijven die wensen te groeien door middel van het inzetten van een virtual assistant. Of het nu gaat om ondersteuning van een aantal uur per week of meerdere uren per maand, jij bepaalt in ieder geval wat je aan ondersteuning nodig hebt om succesvol te zijn. Ik kom niet bij je in dienst, je betaalt mij alleen voor de tijd waarin ik actief voor jou aan het werk ben.

Bekijk mijn website om te ontdekken welk type diensten ik aanbied en neem contact op om een gratis consult in te plannen.

AFSPRAAK MAKEN

Wat kan ik voor jou betekenen?

Na ruim 22 jaar gewerkt te hebben als secretaresse, directiesecretaresse, managementassistent en officemanager in loondienst, ben ik voor mezelf begonnen om zzp’ers, mkb-ondernemers en bedrijven te ondersteunen met datgene waar ik goed in ben én energie van krijg. Ik geniet enorm van mijn vak. Met weinig input deel ik mijn eigen werk in. Ik kan snel schakelen en weet effectief de juiste vragen te stellen om mijn werkzaamheden te kunnen verrichten. Ik denk mee, vooruit en weet op de juiste manier contact te onderhouden met mijn stakeholders.

Heb je nog nooit met een VA gewerkt? Geen probleem. Ik sta klaar om je inbox op te ruimen, je agenda bij te houden, evenementen te organiseren, je reis te boeken, je projecten te beheren en nog veel meer. Ook het aannemen van telefoontjes behoort tot de mogelijkheden. Als jij deze extra paar handen inzet, krijg je zelf de tijd om je te focussen op de belangrijke zaken terwijl je alle andere details aan mij overlaat.

Als je nog steeds niet zeker weet wat ik voor jouw onderneming kan betekenen, neem dan gerust contact op voor een gratis consult en voor meer informatie over mijn diensten. Ik ben je graag van dienst!

Neem contact op